Luxe Vakantiewoningen

Schitterend gelegen in Zuid-Limburg, aan de uitlopers van Ardennen en Eifel, in de fruitigste en heuvelachtige gemeente Eijsden-Margraten, treft u de Hontemerhof aan. Op een idyllische plek buiten de alledaagse drukte, maar dichtbij aantrekkelijke plaatsen als Maastricht en Aken, vindt u hier nog de rust en de ruimte in een typisch Limburgse omgeving. Holle wegen, wegkruisen, dorpsfanfares, torenspitsen en vakwerkboerderijen tonen een harmonieus samengaan van natuur en cultuur. Op deze plaats verwelkomen wij graag u en uw gezelschap voor een korte vakantie, een feest of zomaar er even tussenuit.

3 verschillende luxe vakantiewoningen

De Hontemerhof beschikt over 3 luxe vakantiewoningen verschillend in grootte. Voor 6-8 personen kunt u kiezen voor de zeer ruime woning Hortensia. Voor 4-6 personen kunt u kiezen voor de ruime woning Klaproos en voor 2-4 personen kunt u kiezen voor de knusse woning Pioenroos. Hieronder vindt per  vakantiewoning meer informatie.

Alle woningen hebben een groot eigen terras, eigen parkeerplaatsen en gratis wifi. Daarnaast hebben alle gasten de beschikking over de zeer ruime huisweide. De woningen zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor uw en onze veiligheid is aan de buitenzijde camerabeveiliging aangebracht die het achterterrein en parkeren en toegang tot de woningen registreert. Beelden worden maximaal 7 dagen opgeslagen en daarna verwijderd. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.