Luxe Vakantiewoningen

Schitterend gelegen in Zuid-Limburg, aan de uitlopers van Ardennen en Eifel, in de schaduw van de gemeente Eijsden/Margraten, treft u de Hontemerhof aan. Op een idyllische plek buiten de alledaagse drukte vindt u hier nog de rust en de ruimte in een typisch Limburgse omgeving. Holle wegen, wegkruisen, dorpsfanfares, torenspitsen en vakwerkboerderijen tonen een harmonieus samengaan van natuur en cultuur. Op deze plaats verwelkomen wij graag u en uw gezelschap voor een korte vakantie, een feest of zomaar er even tussenuit.

3 verschillende luxe vakantiewoningen

De Hontemerhof beschikt over 3 luxe vakantiewoningen verschillend in grootte. Voor 6-8 personen kunt u kiezen voor de luxe vakantiewoning Hortensia. Voor 4-6 personen kunt u kiezen voor de luxe vakantiewoning Klaproos en voor 2-4 personen kunt u kiezen voor de luxe vakantiewoning Pioenroos. Hieronder vindt per luxe vakantiewoning meer informatie.

Alle woningen hebben een groot eigen terras, eigen parkeerplaatsen en gratis wifi. De woningen zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.